50 jaar Agathos | Agathos thuiszorg

50 jaar Agathos

Welkom op de jubileumpagina van 50 jaar Agathos.
In dit jubileumjaar zullen we op verschillende manieren stilstaan bij deze mooie verjaardag. Houdt deze pagina en onze facebook in de gaten voor updates rondom 50 jaar Agathos.
Vier het feest met ons mee!

Over Agathos

Agathos is in 1968 opgericht als initiatief vanuit zeven gereformeerde gemeenten en twee christelijke gereformeerde kerken in Rotterdam onder de naar Stichting Christelijke Gezinszorg Rotterdam. Na verloop van tijd werd naast hulpverlening voor gezinnen ook thuiszorg geboden en hulpverlening voor volwassenen. In 2001 werd daarom voor de naam Agathos gekozen, wat ‘goed doen’ betekent en verwijst naar Galaten 6:10b dat oproept om goed te doen aan allen, in het bijzonder de ‘huisgenoten des geloofs’. Dat is Agathos blijven doen, inmiddels tot ver buiten Rotterdam. In 2010 werd Agathos onderdeel van Lelie zorggroep, waar het naast Curadomi en een aantal christelijke verpleeghuizen met behoud van eigen kleur zorg verleent aan iedereen die dit nodig heeft en een beroep op Agathos doet.

Evenementen

1. Symposium
In november organiseert Agathos in het kader van het jubileum, drie symposia op drie verschillende plekken over het thema: "Samen tegen eenzaamheid". Klik hier om er meer over te lezen en u eventueel aan te melden.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.