Verwijzers | Agathos thuiszorg

zeker in huis kampen

Verwijzers

Wij bieden als Agathos thuiszorg verpleging en verzorging aan de inwoners van Barendrecht in postcodegebied 2991 en 2992. Daarnaast bieden wij in Barendrecht en omstreken hulp bij het huishouden. Wij vinden het belangrijk om snel de gewenste zorg te bieden. In de meeste gevallen lukt dat ook. 

Wij ontvangen voornamelijk verwijzingen van:

·         de huisarts
·         de transferverpleegkundige
·         de gemeente.

Er zijn korte lijnen binnen de organisatie met de hulp bij het huishouden, intensieve ambulante hulpverlening en eerstelijns verblijfszorg van onze verpleeghuizen. Ook hebben wij een goede samenwerking met andere organisaties, zoals stichting Draagt elkanders lasten en kerken in de regio.

Contact

Als verwijzer kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Team Barendrecht is dagelijks bereikbaar van 7 tot 23 uur op het nummer (0180) 70 40 06. U kunt ook een e-mail sturen naar wijkverplegingteambarendrecht@leliezorggroep.nl . 


Bij geen gehoor kun u ook bellen met ons hoofdkantoor op het nummer (010) 26 40 777. Onze hulp bij het huishouden is ook via dit nummer te bereiken.

U kunt onze organisatie ook vinden binnen ‘Zorgdomein’ en ‘Point’ onder de naam 'Lelie zorggroep'. De verwijzingen komen rechtstreeks bij het goede team terecht en worden dezelfde dag nog verwerkt.

Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoeringsverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek downloaden, invullen en naar ons retour zenden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij