Nieuw terrasmeubilair voor bewoners Prinsessenhof

Nieuw terrasmeubilair voor bewoners Prinsessenhof

Nieuw terrasmeubilair voor bewoners Prinsessenhof

Bewoners van woonzorgcentrum Prinsessenhof aan de Oranjesingel (nabij winkelcentrum Crimpenhof) kunnen deze zomer lekker buiten zitten, op hun nieuwe terrasmeubilair. De meubels konden worden aangeschaft dankzij de Rabobank en Stichting Elise Mathilde Fonds. Vorige week werd het terras feestelijk in gebruik genomen.

Prinsessenhof, locatie van Lelie zorggroep voor kleinschalige zorg aan reformatorische ouderen, is nu bijna negen maanden geopend. Er zijn twee woongroepen gevormd: één voor mensen met dementie en één voor mensen met een lichamelijke aandoening. De bewoners hebben ieder hun eigen appartement en krijgen zorg van  de medewerkers van Agathos thuiszorg. Er is ook een grote groep vrijwilligers ontstaan die zich van harte voor de bewoners inzet. Bijvoorbeeld door samen te koken.

De inrichting van het grote balkonterras kon Prinsessenhof niet uit eigen middelen bekostigen. Gelukkig bleken de lokale Rabobank en Stichting Elise Mathilde Fonds bereid om bij te dragen. Met het sponsorgeld zijn een grote tafel, twaalf stoelen en een prachtige parasol gekocht. Rienk Reij van Rabobank Krimpenerwaard (links op de foto) kwam persoonlijk een cheque overhandigen. Dat deed hij aan Joost Zielstra, nieuwe bestuurder van Lelie zorggroep (rechts op de foto). Deze zei het enorm te waarderen dat de Rabobank door middel van giften gestalte geeft aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De komende maanden hopen de bewoners van Prinsessenhof en hun familie volop van de zon én de bedrijvigheid op straat te genieten.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij