Agathos en Curadomi verhuizen naar hartje Sliedrecht

Agathos en Curadomi verhuizen naar hartje Sliedrecht

Agathos en Curadomi verhuizen naar hartje Sliedrecht

Niet meer weggestopt op een industrieterrein, maar midden in de winkelstraat van Sliedrecht. De verhuizing van het kantoor van de christelijke zorgaanbieders Agathos en Curadomi is een verademing voor de medewerkers én cliënten.

Donderdag werd het nieuwe kantoor in het pand waar voorheen een uitzendbureau was gevestigd onder grote belangstelling geopend. Het kantoor heeft een toegankelijke uitstraling, waar bewust voor is gekozen, zegt Emelia van de Voorde, regiomanager bij Lelie zorggroep, waar Agathos en Curadomi bij horen. “De wens bestond al langer om zichtbaar en toegankelijk te zijn in Sliedrecht. En Sliedrecht wilde graag meer levendigheid en gezelligheid in de winkelstraat, gezien de leegstand. Deze wensen sluiten prima bij elkaar aan.”                                                                  

In het hart

Hans Tanis, wethouder Zorg en welzijn, verrichtte de openingshandeling samen met cliënt mevrouw Peters. “Het besluit om te verhuizen naar de Kerkbuurt juich ik van harte toe. U bevindt zich met uw pand nu in het hart van onze samenleving”, zei de wethouder in zijn toespraak. En dat is fijn voor de bewoners, die vanwege de vergrijzing steeds vaker een beroep op thuiszorg zullen doen. Dat Agathos en Curadomi zorg bieden vanuit hun christelijke identiteit, is volgens hem van meerwaarde voor veel Sliedrechters. De wethouder feliciteerde Agathos en Curadomi met het vernieuwende initiatief en wenste de medewerkers veel succes en zegen op de nieuwe locatie.

Van die toegankelijkheid werd direct gebruik gemaakt. Nog voor de opening meldde de eerste nieuwe cliënt zich op het bankje dat uitkijkt op het Sliedrechts museum tegenover het kantoorpand.

In Sliedrecht en omgeving bieden we thuiszorg en ambulante hulpverlening onder de naam Agathos. In Dordrecht zijn we actief onder de naam Curadomi. Agathos en Curadomi zijn onderdeel van Lelie zorggroep en bieden verspreid over Nederland thuiszorg en hulpverlening in enkele tientallen gemeenten.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.