Verhuizing hoofdkantoor naar Rotterdam

Verhuizing hoofdkantoor naar Rotterdam

Verhuizing hoofdkantoor naar Rotterdam

Het hoofdkantoor van Lelie zorggroep is vanaf vandaag gevestigd aan de Hoofdweg in Rotterdam. De nieuwe kantoorlocatie is dichterbij onze zorglocaties én is zo ingericht dat alle medewerkers van de zorggroep er makkelijk naar binnen kunnen lopen.

Als de kantoormedewerkers van Lelie zorggroep uit het raam van hun nieuwe werkplek kijken, zien ze verpleeghuis De Burcht liggen. Het pand op Hoofdweg 222 ligt op loopafstand van ons verpleeghuis in de wijk het Lage Land en van station Rotterdam Alexander. Een werkplek met zicht op zorg én dichtbij het openbaar vervoer en de snelwegen dus. Dat is een grote verbetering ten opzichte van het vorige hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Lelie zorggroep huurt het pand voor de komende vijftien jaar.

Achter de schermen
Op het hoofdkantoor werken medewerkers van de ondersteunende diensten. Achter de schermen zorgen zij ervoor dat de honderden collega’s in de zorg- en hulpverlening hun werk kunnen doen. Op het hoofdkantoor werken ruim honderd medewerkers. Daarnaast komen vele collega’s een aantal keer per jaar op deze locatie. Om een training of opleiding te volgen, of voor een overleg.

Het nieuwe adres van het hoofdkantoor van Lelie zorggroep, is:
Hoofdweg 222
3067 GJ  Rotterdam

Het postadres is:
Postbus 8176
3009 AD Rotterdam

Ook ons faxnummer wijzigt: 010 79 99 598.

Het algemene telefoonnummer van Lelie zorggroep is niet gewijzigd: 0900- 22 44 777.

  

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.