Verwijzers | Agathos thuiszorg

zeker in huis kampen

Verwijzers

Agathos thuiszorg biedt betrouwbare hulp bij het huishouden en verpleging en verzorging aan de inwoners van Rotterdam Prins Alexander. Wij vinden het belangrijk om snel de gewenste zorg te bieden. In de meeste gevallen lukt dat ook. 

Wij ontvangen voornamelijk verwijzingen van:
·         de huisarts
·         de transferverpleegkundige
·         de gemeente.

Er zijn korte lijnen binnen de organisatie met de hulp bij het huishouden, intensieve ambulante hulpverlening en eerstelijns verblijfszorg van onze verpleeghuizen. Ook hebben wij een goede samenwerking met de Ziekenhuizen in de buurt.

Contact
Als verwijzer kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
Ons team verpleging en verzorging is dagelijks bereikbaar van 7 tot 23 uur op het nummer 06- 53 59 61 41. Wij vragen u om in verband met onze werkzaamheden zo mogelijk te bellen tussen 13.00 uur en 15.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar planningvenvrotterdamalexanderpolder@leliezorggroep.nl .

Bij geen gehoor kun u ook bellen met ons hoofdkantoor op het nummer (010) 26 40 777, 24 uur per dag bereikbaar. Of voor dringende zaken naar (0900) 25 82 583 (bereikbaar van 23.00 uur tot 7.00 uur)

U kunt onze organisatie ook vinden binnen ‘Zorgdomein’ en ‘Point’ onder de naam 'Lelie zorggroep'. De verwijzingen komen rechtstreeks bij het goede team terecht en worden dezelfde dag nog verwerkt.

Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoerinsgverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek hier downloaden, invullen en naar ons retour zenden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij