Verwijzers | Agathos thuiszorg

Standaard verwijzers

Verwijzers

Wij bieden als Agathos thuiszorg betrouwbare hulp bij het huishouden en verpleging en verzorging aan de inwoners van Sliedrecht. Wij vinden het belangrijk om snel de gewenste zorg te bieden. In de meeste gevallen lukt dat ook.
 
Wij ontvangen voornamelijk verwijzingen van:
·         de huisarts
·         de transferverpleegkundige
·         de gemeente.

Er zijn korte lijnen binnen de organisatie met hulp bij het huishouden, intensieve ambulante hulpverlening en eerstelijns verblijfszorg van onze verpleeghuizen.

Contact

Als verwijzer kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ons team verpleging en verzorging is dagelijks bereikbaar van 7 tot 23 uur op het nummer (0184) 70 40 05. U kunt ook een e-mail sturen naar planningvenvgroenehartzuidoost@leliezorggroep.nl

Bij geen gehoor kun u ook bellen met ons hoofdkantoor op het nummer (010) 26 40 777, 24 uur per dag bereikbaar. Voor hulp bij het huishouden kunt u ook dit nummer bellen.

Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoerinsgverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek downloaden, invullen en naar ons retour zenden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij