Meet & Greet 9 juni 2022

Meet & Greet 9 juni 2022

Meet & Greet 9 juni 2022

Kom vrijblijvend langs! Op 9 juni van 14:00-16:00 staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over werken in de zorg, hulp bij huishouden, verpleeghuiszorg en ambulante hulpverlening. Ook kun je bij ons terecht voor een bijbaan en vakantiewerk, ook zonder zorgachtergrond! Meer weten? Lees snel verder.

Ben je op zoek naar een nieuwe, leuke baan in de zorg of hulpverlening?

Welkom op onze Meet & Greet! Bij ons kun je terecht voor de leukste en mooiste baan! Wij zoeken verpleegkundigen, verzorgenden IG, leerlingen, flexers, medewerkers hulp bij huishouden en ambulant hulpverleners. Ook moeders en herintreders zijn van harte welkom. Ook kan je terecht voor vragen wat betreft opleiden of omscholen. Of als je een studie overweegt richting de zorg.

Ben je student/leerling en zoek je een flexibele, betekenisvolle en goed betaalde bijbaan/vakantiewerk? (Ook zonder zorgachtergrond!) Is ook mogelijk!

Kom vrijblijvend kletsen onder het genot van een kopje thee of koffie of fris over het werken bij Agathos en Curadomi en verken de mogelijkheden. Wij beantwoorden al je vragen. Ook laten we je iets zien over de organisatie en ontmoet je je collega's. We doen dit in samenwerking met Agathos hulpverlening en Curadomi thuiszorg. Agathos en Curadomi zijn allebei onderdelen van Lelie zorggroep. Zien we jou 9 juni? Wij kijken uit naar je komst!

Locatie: Scheepjeshofplein, Veenendaal

Tijd: 14:00-16:00

Heb je vragen? Mail dan naar: c.hoogendoorn@leliezorggroep.nl

Ga naar www.werkenmetwaardering.nl voor de vacatures en voor het (vrijblijvend) aanmelden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij