Verwijzers | Agathos thuiszorg

Foto kijken

Verwijzers

Wij bieden als Agathos thuiszorg snelle, betrouwbare hulp bij huishouding en verpleging en verzorging aan de inwoners van Veenendaal. 
 
Wij accepteren verwijzingen van:

  • de huisarts
  • de transferverpleegkundige
  • de gemeente.

Er zijn korte lijnen binnen de organisatie met de verschillende zorgsoorten en de eerstelijns verblijfszorg van onze verpleeghuizen. Ook hebben wij een goede samenwerking met andere organisaties in de regio, zoals Veens Welzijn en Ziekenhuis Gelderse Vallei.
Als verwijzer kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Ons team verpleging en verzorging is dagelijks bereikbaar van 7.00 tot 23.00 uur op het nummer (0318) 70 41 17. Tussen 12.00 en 14.00 uur houden we telefonisch spreekuur. U kunt ook een mail sturen naar planningveenendaal@leliezorggroep.nl.

Bij geen gehoor kun u ook bellen met ons hoofdkantoor op het nummer (010) 26 40 777, 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt onze organisatie ook vinden binnen ‘Zorgdomein’ en ‘Point’ onder de naam 'Lelie zorggroep'. De verwijzingen komen rechtstreeks bij het goede team terecht en worden dezelfde dag nog verwerkt.

Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoerinsgverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek hier downloaden, invullen en naar ons retour zenden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij