Word vriend | Agathos thuiszorg

Word vriend

Wilt u ook een bijdrage leveren aan liefdevolle en persoonlijke zorg met nét dat beetje extra voor onze cliënten en bewoners? Uw hulp is nodig. U kunt bijdragen op de manier die bij u past.

Geef

Met giften van bedrijven en particuliere donateurs realiseren we tal van extra’s voor onze cliënten. Overweegt u als bedrijf om Vrienden van Agathos te sponsoren, financieel of anderszins? Overweegt u als kerk om voor ons te collecteren? Er zijn tal van manieren om uw betrokkenheid bij onze organisatie zichtbaar te maken. Ook kunt u als particulier of (oud) bewoner of cliënt uw gift of nalatenschap schenken. Draagt u ook bij? 

Doe

Wilt u de mensen uit uw buurt een handje helpen? Deelt u onze passie voor liefdevolle zorg? Dan is de handen uit de mouwen steken voor Vrienden van Agathos wat voor u! U kunt acties organiseren om geld op te halen voor onze projecten. Zoals taarten bakken en verkopen, zodat onze medewerkers bij de cliënt een kopje koffie kunnen drinken na het bieden van verzorging. Doet u ook mee?

Bid

Wij doen ons werk van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging. Bid u mee?

Leef mee

Wilt u samen met ons het werk van Agathos ondersteunen? Als vriend houden we u op de hoogte van onze projecten.

Ik word vriend van Agathos!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.