Word vriend | Agathos thuiszorg

Word vriend

Wilt u ook een bijdrage leveren aan liefdevolle en persoonlijke zorg met nét dat beetje extra voor onze cliënten en bewoners? Uw hulp is nodig. U kunt bijdragen op de manier die bij u past.

Geef

Met giften van bedrijven en particuliere donateurs realiseren we tal van extra’s voor onze cliënten. Overweegt u als bedrijf om Vrienden van Agathos te sponsoren, financieel of anderszins? Overweegt u als kerk om voor ons te collecteren? Er zijn tal van manieren om uw betrokkenheid bij onze organisatie zichtbaar te maken. Ook kunt u als particulier of (oud) bewoner of cliënt uw gift of nalatenschap schenken. Draagt u ook bij? 

Uiteraard kunnen wij de naam van uw bedrijf of organisatie vermelden. Bijvoorbeeld in ons Lelie magazine of bij uitvoering van de actie. Als u daarin geïnteresseerd bent kunt u meer informatie hierover bij ons opvragen.

Doe

Wilt u de mensen uit uw buurt een handje helpen? Deelt u onze passie voor liefdevolle zorg? Dan is de handen uit de mouwen steken voor Vrienden van Agathos wat voor u! U kunt acties organiseren om geld op te halen voor onze projecten. Zoals taarten bakken en verkopen, zodat onze medewerkers bij de cliënt een kopje koffie kunnen drinken na het bieden van verzorging. Doet u ook mee?

Vrienden van Agathos zoekt pioniers die van meet af aan met ons optrekken. Grijpt u deze kans om aan het begin van iets moois te staan? Bent u ondernemend en wilt u bijdragen aan het welzijn van onze cliënten? Wellicht is een plaats in een lokale commissie iets voor u. Neemt u dan contact met ons op.

Bid

Wij doen ons werk van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging. Bid u mee?

Leef mee

Wilt u samen met ons het werk van Agathos ondersteunen? Als vriend houden we u op de hoogte van onze projecten.

Ik word vriend van Agathos!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.