Huishoudelijke ondersteuning

hbh

Huishoudelijke ondersteuning

Ziet u door ziekte, ouderdom of beperkingen geen kans om uw huishouden zelf te doen? Wij bieden u graag voor korte of langere tijd huishoudelijke ondersteuning. Samen met u zorgen we voor een schoon en gezellig huis.  

Wij zijn er voor huishoudelijke ondersteuning, niet om u de touwtjes uit handen te nemen. We werken, zo mogelijk, op de manier waarop u dat gewend bent. Zodat u aan het einde van de dag samen met onze medewerkster tevreden bent over het werk wat verzet is en uw huis weer netjes is.

Hoe wij te werk gaan

Wij helpen u bij het hebben en houden van een schoon huis. Onze medewerker werkt netjes en professioneel. Zij heeft tijdens het huishoudelijke werk ook uw welzijn en zelfredzaamheid op het oog en bespreekt dit met u. De medewerker let op de veiligheid in uw huis. Ook kan zij begeleiden naar extra en andere zorg wanneer uw zorgvraag groter wordt. Er zal ook altijd met u gekeken worden naar wat mensen uit uw omgeving nog voor u kunnen betekenen. 

Bij huishoudelijke ondersteuning kunt u onder andere denken aan:

  • Schoonmaken
  • Kleding wassen
  • Organisatie van het huishouden
  • Verzorgen van de maaltijd

Indicatie en kosten

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding heeft u een indicatie nodig van de gemeente. U betaalt ook een WMO abonnementstarief. Wanneer u de hulp wilt betalen vanuit een PGB dan kunt u hier onze PGB-tarieven vinden.
De meeste gemeenten hebben een loket, speciaal voor vragen over zorg en ondersteuning. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over:

  • mogelijkheden voor zorg vanuit een indicatie
  • vergoedingen en toelages
  • eigen bijdrage

Contact en aanvragen

Wanneer u huishoudelijke ondersteuning bij ons wilt aanvragen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen, wij informeren u dan graag over de route voor het aanvragen. Ook wanneer u eerst meer informatie nodig heeft horen wij dat graag van u.

Waddinxveen

Mozartlaan 48, 2742 BN Waddinxveen

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij