Vrienden van Agathos | Agathos thuiszorg

Gouda 2b

Vrienden van Agathos

Samen dragen we bij aan het welzijn van onze cliënten. Kunnen we ook op u rekenen?

Vrienden van Agathos geeft

Wij geloven in liefdevolle en persoonlijke zorg, waarin cliënten niets te kort komen. De Bijbelse boodschap om goed te doen aan alle mensen vuurt ons hiertoe aan. Door middel van projecten maken wij voor cliënten van Agathos mogelijk, waarvoor geen regulier geld beschikbaar is. Daar hebben we u voor nodig. Draagt u ook bij? Word vriend van Agathos!

Rechts op de pagina vindt u meer informatie over de projecten mogelijk gemaakt door Vrienden van Agathos. In de toekomst willen wij méér investeren in geestelijke verzorging, toerusting en identiteit.

Doet u ook mee?

Al langere tijd willen we zorg mét dat beetje extra verwezenlijken. Met Vrienden van Agathos is dit binnen handbereik. We willen dit zo lokaal mogelijk opzetten. Zo komen giften daar terecht waar onze vrienden wensen. Vrienden van Agathos zoekt pioniers die van meet af aan met ons optrekken. Grijpt u deze kans om aan het begin van iets moois te staan?

Contact

  • E-mail: vriendenvanagathos@leliezorggroep.nl
  • Telefoon: 0900 22 44 777

Vrienden van Agathos is onderdeel van de vriendenstichting van Lelie zorggroep.Deze stichting heeft een ANBI-status. Uw gift aan Vrienden van Agathos is daarom aftrekbaar van de belasting. Wilt u meer weten? Dan kan u hier terecht.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.