Veilige toegang

zeker in huis kampen

Veilige toegang

Met veilige toegang tot uw woning kunt u als cliënt van Agathos zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u niet meer zo goed ter been bent. Medewerkers van de thuiszorg kunnen dan uw woning binnen zonder dat u naar de deur hoeft te lopen.

Mogelijkheden voor veilige toegang

Wij werken met twee verschillende oplossingen. Deze oplossingen hebben allebei de vereiste keurmerken en zorgen dat wij op een veilige manier bij u naar binnen kunnen. 
 
Nuki 
Nuki wordt bevestigd op het huidige slot. Op afstand kan de deur open worden gedaan via een app op de smartphone of met een afstandsbediening. Ook een intercom kan hiermee bediend worden, zodat een eventuele buitendeur ook geopend wordt. Hoe de Nuki werkt, ziet u in het filmpje: Nuki - hoe de smartphone een slimme sleutel wordt. Bij Nuki is het tevens mogelijk om toegang via de app aan te vragen voor uw mantelzorger, familie, hulpdiensten en andere zorgorganisaties. 

U kunt de Nuki zelf aanvragen via het aanvraagformulier. De kosten zijn eenmalig €138,00 en maandelijks €15,00.


 
Clavisio Smart sleutelkluis 
De Clavisio Smart is een kluisje dat aan de muur wordt bevestigd. Deze kan worden geopend met een app op de smartphone. Hoe de kluis werkt, ziet u in het filmpje: Veilig wonen met de SMART-kluis. U kunt er ook over lezen in deze flyer. Er is alleen toegang mogelijk voor de medewerkers van Agathos en de nachtzorg.

U kunt de Clavisio Smart zelf aanvragen bij Secuvita via het aanvraagformulier. De kosten zijn eenmalig €129,30 + €100,00 borg en maandelijks €20,65.

Let op! Voor de gemeenten Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda en Waddinxveen is de Clavisio Smart alleen aan te vragen via Veilig Thuis. Lees hier meer over op de website van Veilig Thuis.

 
Contact

Bent u geïnteresseerd in veilige toegang via Agathos? Neem contact op met uw aanspreekpunt van het team. 

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.