Over ons | Agathos thuiszorg

Welkom bij Agathos

Welkom bij Agathos

Wij bieden zorg aan iedereen die dat wenst. Dat doen we persoonlijk, deskundig, liefdevol en vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Over ons

Agathos thuiszorg is een christelijke thuiszorgorganisatie op reformatorische grondslag. De Bijbelse opdracht om goed te doen aan alle mensen, motiveert ons om elke dag het werk met liefde te doen. We zijn er voor iedereen die ons nodig heeft.

U kunt van ons diverse vormen van thuiszorg ontvangen, variërend van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en palliatieve zorg tot begeleiding bij psychosociale problemen en opvoedproblemen. Uw wensen en behoeften zijn ons uitgangspunt, we zoeken graag een passende oplossing. We werken met kleine teams zodat we elkaar snel leren kennen en de zorg beter kunnen afstemmen. Ook in de huishoudelijke ondersteuning wordt indien mogelijk een vaste hulp toegewezen.

We werken  altijd  in overleg met de cliënt. We betrekken de eventuele mantelzorgers en het netwerk van de cliënt Daarnaast werken we waar mogelijk samen met vrijwilligersorganisaties en kerken en in nauwe afstemming met andere zorgprofessionals zoals de huisarts.

Agathos is onderdeel van Lelie zorggroep. Ook Curadomi thuiszorg en Leliezorggroep wonen zorg en welzijn horen bij Lelie zorggroep. De organisaties binnen Lelie zorggroep werken professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof en de Bijbel.

Wilt u meer informatie ontvangen over de thuiszorg die wij bieden neem dan contact met ons op via de centrale zorglijn (010) 264 07 77. U wordt doorverbonden met de coördinator in uw regio. Agathos heeft geen wachtlijsten.

 

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.