Lelie zorggroep sluit contracten met alle verzekeraars

Lelie zorggroep sluit contracten met alle verzekeraars

Lelie zorggroep sluit contracten met alle verzekeraars

Lelie zorggroep heeft met alle verzekeraars contracten gesloten, voor het leveren van Wijkverpleging in 2019. Dat betekent dat cliënten die in 2018 zorg ontvingen van Lelie zorggroep, dit op dezelfde manier kunnen voortzetten in 2019 en dat de kosten hiervoor gewoon gedeclareerd kunnen worden bij de zorgverzekeraar.

De laatste weken heeft Lelie zorggroep regelmatig vragen gekregen van (familie van) cliënten die wijkverpleging ontvangen en die zich zorgen maken of Lelie zorggroep (of Agathos /Curadomi) wel een contract heeft met hun zorgverzekeraar voor 2019.
Mogelijk heeft u ook een brief gekregen van uw zorgverzekeraar. Deze worden standaard door hen verstuurd aan verzekerden die zorg ontvangen van een zorgaanbieder die op 1 november nog geen definitief contract had gesloten. Verzekeraars zijn verplicht om hun verzekerden te informeren hierover, ook op hun website.

Lelie zorggroep heeft inmiddels met alle verzekeraars overeenstemming bereikt over de contractvoorwaarden. Er zijn nu dus wel een definitieve contracten. Ook voor volgend jaar kunt u dus weer terecht bij Lelie zorggroep voor Wijkverpleging.

Let op: het kan zo zijn dat de helpdesk van uw verzekeraar of de website van uw verzekeraar nog niet aangeeft dat Lelie zorggroep een contract heeft. Dat komt omdat de administratie nog iets achterloopt. Maakt u zich hier geen zorgen over.

 

Ter informatie: Lelie zorggroep heeft ook met alle verzekeraars contracten afgesloten voor Geriatrische Revalidatiezorg en Eerstelijns Verblijf in 2019. Met de zorgkantoren hebben wij contracten afgesloten voor het leveren van langdurige zorg in het kader van de WLZ.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.